Over ons

Over AfvalcontainersFlevoland.nl

Afvalcontainers Flevoland is dè afvalcontainer verhuurder van de provincie Flevoland. Jarenlange ervaring met de verhuur van containers, het verwerken van afval en de steeds meer toenemende vraag naar afvalcontainers binnen Nederland heeft ertoe geleid dat Afvalcontainers Flevoland haar intrede op de Nederlandse afvalmarkt deed. Het bedrijf achter Afvalcontainers Flevoland is Union Containers Service BV. Samen vormen wij een middelgrote afvalorganisatie met vestiging in Amsterdam en Almere. Naast het leveren van afvalcontainers in Flevoland maken onze partners het ook mogelijk een om afvalcontainers te huren in een andere provincie binnen Nederland. Union Container Services BV zorgt ervoor dat het afval op de juiste manier ingezameld, gesorteerd en verwerkt kunnen worden.

Een afvalcontainer huren gaat snel, gemakkelijk en goedkoop via Afvalcontainers Flevoland. Zowel particulieren en bedrijven kunnen voor verschillende afvalstromen een afvalcontainer laten plaatsen binnen Flevoland. U bepaalt daarbij zelf het formaat en waar en wanneer u de afvalcontainer wilt laten leveren. Wist u dat bestellingen op de eerstvolgende werkdag al geleverd kunnen worden? Klik hier om meteen een afvalcontainer te bestellen.

Wilt u meer informatie over het huren van een afvalcontainer? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Wilt u liever persoonlijk contact met ons opnemen? Bel dan naar 0800-2689925  of stuur een e-mail naar info@afvalcontainersflevoland.nl

Een afvalcontainer huren op hoogte?

Heeft u een afvalcontainer nodig maar woont u bijvoorbeeld in een flat, appartement of bevindt uw bedrijf zich niet op de begane grond? Om u van zwaar tilwerk te verlichten biedt Union BV zware autolaadkranen aan waarmee de afvalcontainer naar de gewenste verdieping kan worden geheist. Uiteraard gebeurt dit met toezicht op de veiligheid en naleving van de wettelijke voorschriften.

Wilt u een afvalcontainer huren op hoogte in Flevoland of heeft u vragen en wilt u contact opnemen? U kunt onze klantenservice op werkdagen tussen 07.00 en 17.30 bereiken via 0800-2689925  en info@afvalcontainersflevoland.nl.