Afvalcontainers Flevoland Afzetcontainer huren

De 5 voordelen van het huren van een afzetcontainer op een rijtje

Afzetcontainer Huren? Heeft u zo’n grote hoeveelheid afval thuis dat u het niet kan deponeren in de vuilnisbak? Of heeft u veel oude meubels staan of net een verbouwing in huis gehad? In dat geval is het de snelste oplossing om een afzetcontainer te huren. In een afzetcontainer kunt u grote hoeveelheden afval kwijt en hoeft u het afval niet zelf naar de afvalverwerking te brengen. Wij helpen u uiteraard graag bij het huren van een afzetcontainer en zetten daarom hieronder de vijf voordelen van het huren van een afzetcontainer bij onze containerverhuur op een rijtje. Mocht u nog vragen hebben over de voordelen of het huren van een afzetcontainer, dan kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.

 1. Het eerste voordeel:
  Het eerste voordeel van het huren van een container bij onze containerverhuur is dat wij de container al binnen 24 uur kunnen leveren. U kunt dus vandaag een afzetcontainer bestellen en die al de volgende dag voor de deur hebben staan! Het is echter wel zo dat u de container voor een bepaald tijdstip op de dag moet bestellen om van dit voordeel gebruik te kunnen maken. U kunt de afzetcontainer overigens voor elke datum en tevens elk tijdsslot bestellen. Dit geeft u aan het eind van het bestelproces aan. In sommige gevallen leveren wij zelfs afzetcontainers in het weekend op zaterdagen.
 2. Het 2e voordeel:
  Het tweede voordeel van het huren van een container bij onze containerverhuur is dat u geen borg hoeft te betalen. Wanneer onze medewerker de afzetcontainer komt brengen zal hij ervoor zorgen dat de afzetcontainer op een plek neergezet wordt die groot genoeg is, waardoor er geen schade aan de container ontstaat. U mag de afzetcontainer niet meer verplaatsen nadat onze medewerker de afzetcontainer heeft geplaatst. Hoewel u geen borg hoeft te betalen rekenen wij natuurlijk wel een boete als u de afzetcontainer heeft beschadigd. Wij vertrouwen er echter op dat onze medewerker de afzetcontainer schadeloos kan komen ophalen. Het is echter belangrijk om naast het voorkomen van schade ook te voorkomen dat u de container tot boven de rand vult. U zult dan ook een boete krijgen.
 3. Het 3e voordeel:
  Het derde voordeel van het huren van een afzetcontainer bij onze containerverhuur is dat u geen account nodig heeft om een bestelling te plaatsen. U kunt dus het gehele bestelproces zonder account doorlopen. Wij begrijpen het namelijk dat u niet verwacht snel opnieuw een afzetcontainer te gaan huren. U hoeft dus alleen de noodzakelijke persoonlijke gegevens achter te laten, zoals uw naam, telefoonnummer, adres en emailadres. U kunt natuurlijk wel een account aanmaken als u wel verwacht vaker van onze service gebruik te gaan maken. Tijdens het bestelproces kunt u aanklikken dat u graag een account wilt aanmaken. U hoeft vervolgens uw gegevens niet telkens opnieuw in te vullen.
 4. Het 4e voordeel:
  Het vierde voordeel van het huren van een afzetcontainer bij onze containerverhuur is dat wij gebruik maken van all-in prijzen. Dit betekent dat wanneer u een afzetcontainer bestelt alle heffingen, milieutoeslagen en een huur van 4 weken in de prijs is inbegrepen. U kunt uw afzetcontainer overigens langer dan 4 weken laten staan als dat nodig is. U zult dan een lage huurprijs van 2 euro per dag moeten betalen. Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren, vanwege onze eigen afvalverwerking. Wij sturen het afval namelijk niet door naar een ander bedrijf, maar doen de afvalverwerking gedeeltelijk op ons eigen terrein. Wanneer de afval bij ons aankomt zullen wij het analyseren en sorteren. Hiervoor gebruiken wij verschillende apparaten. Veel afval kan gerecycled en opnieuw gebruikt worden. Wanneer u een afzetcontainer huurt draagt u dus bij aan een duurzame manier van het verwerken van afval.
 5. Het 5e voordeel:
  Het vijfde voordeel van het huren van een afzetcontainer bij onze containerverhuur is dat u verzekerd bent van een betrouwbare en goede service. Wij zijn namelijk zowel bij de Feedback Company als het Webshop Keurmerk aangesloten. Dit zijn onafhankelijke bedrijven die de reviews van klanten en de kwaliteit van de website verifiëren. Op onze website staan de Feedback Company en Webshop Keurmerk beide genoemd. Om in aanmerking te komen voor het Webshop Keurmerk moet de website aan verschillende voorwaarden voldoen. De website moet namelijk informatie bevatten omtrent retourneren, betaalwijze, prijs inclusief btw, verzendkosten, levertijd en de algemene voorwaarden van webshop keurmerk. Hiernaast moet de website de volgende pagina’s bevatten: een klachtenpagina, een privacy policy pagina en een contactpagina. U kunt meer lezen over Webshop Keurmerk op hun website. Aangezien wij aangesloten zijn bij de Feedback Company kunt u de reviews van onze klanten lezen door op de hoeveelheid reviews klikken bovenaan onze website. U wordt dan doorgeleid naar de website van de Feedback Company. De Feedback Company controleert of klanten de reviews hebben geschreven na het huren van een afzetcontainer. Onze klanten zijn gelukkig erg positief over onze dienstverlening en hebben onder andere geschreven dat ze tevreden zijn over onze klantvriendelijk, de stiptheid van onze levering en dat wij afspraken nakomen. Mocht u zelf een afzetcontainer bij ons hebben gehuurd, dan waarderen wij het zeer als u ook een review zou willen achterlaten op de Feedback Company.