Afvalcontainers Flevoland Containerverhuur

Aanvullende informatie over onze containerverhuur

Hoewel wij ervan uit gaan dat u niet tegen problemen zal aanlopen bij het huren van een afvalcontainer op onze containerverhuur website, kan het handig zijn om de onderstaande aanvullende informatie door te nemen. Hierin wordt in enkele korte stappen het gehele proces beschreven van het bestellen van de container, het ontvangen van de afvalcontainer tot het ophalen of wisselen van de volle container. Hierdoor weet u waar u aan toe bent wanneer u een afvalcontainer wilt gaan bestellen. Wij hopen dat u door deze aanvullende informatie een volledig beeld krijgt van alles omtrent het huren van een afvalcontainer.

Een korte uitleg over het bestellen van een afvalcontainer op onze containerverhuur website

Wij hebben de website van onze containerverhuur zo simpel en overzichtelijk mogelijk voor u gemaakt. Het is allereerst handig dat u controleert welke afvalsoort(en) u wilt deponeren. Wanneer u duidelijk heeft om welk materiaal het gaat wat u wilt deponeren, dan kunt u op onze website per afvalcontainerpagina controleren wat voor afvalsoort erin gedeponeerd mag worden. U kunt dit ook controleren bij veelgestelde vragen. Onder het kopje ‘afval’ staan alle afvalcontainertypes onder elkaar en kunt u zien wat wel en niet is toegestaan per afvalcontainer. In een bouw afvalcontainer mag bijvoorbeeld vloerbedekking, grofvuil, glas, papier, karton, vloerbedekking, gips, gibo, kunststof, hout, plastic en puin worden afgevoerd. U mag juist geen olie, autobanden, koelkasten, accu’s, vetresten, dakafval, asbest of asbest vergelijkend materiaal en vriezers afvoeren met een bouw afvalcontainer.

Wanneer u uw afvalsoort heeft gevonden kunt u kiezen voor de desbetreffende afvalcontainer. U kunt de afvalcontainer toevoegen aan uw winkelmandje en mogelijk andere producten erbij bestellen. Heeft u alle producten die u wilde aanschaffen verzameld? Dan kunt u doorgaan naar het afrekengedeelte van het bestelproces. U kunt de gehele bestelling afronden zonder het aanmaken van een account. Wij hebben natuurlijk wel enkele gegevens van u nodig, zodat wij weten waar en bij wie we de afvalcontainer komen brengen. U zult dus uw naam, telefoonnummer, emailadres en adresgegevens in moeten vullen op de website. Ook kunt u aangeven wanneer u wilt dat de afvalcontainer geleverd wordt. Naast de datum kunt u tevens het tijdsslot aangeven waarin u het liefst heeft dat de afvalcontainer gebracht wordt. Nadat u heeft aangegeven wanneer u de afvalcontainer wilt ontvangen kunt u kiezen op welke wijze u wilt afrekenen, bijvoorbeeld via creditcard of iDeal. Mocht u willen afrekenen met contant geld dan kunt u telefonisch contact opnemen. Na het afrekenen van de afvalcontainer op onze containerverhuur website krijgt u een bevestiging en kunt u de afvalcontainer op de afgesproken datum en het afgesproken tijdsslot verwachten. Heeft u nog verdere vragen over het bestelproces van onze containerverhuur, dan kunt u het contactformulier invullen. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Een korte uitleg over het ontvangen van de afvalcontainer

Bij het bestelproces op onze containerverhuur website kunt u aangeven op welke datum en welk tijdsslot u het liefst de afvalcontainer ontvangt. Wij zullen ons best doen de afvalcontainer ook binnen dat tijdsslot af te komen leveren. Onze collega zal bij u langskomen en samen met u beoordelen of de plek waar u de afvalcontainer wilt neerzetten geschikt is. Dit betekent dat er voldoende ruimte moet zijn om de afvalcontainer te plaatsen. In sommige gevallen maken wij gebruik van rijplaten wanneer u de afvalcontainer op uw eigen terrein wilt zetten, zodat u uw bestrating niet beschadigd. Deze rijplaten kunt u dan huren op onze containerverhuur website wanneer u de afvalcontainer besteld. Het kan ook zijn dat u de afvalcontainer op openbare grond gaat plaatsen. De kosten voor het plaatsen van de afvalcontainer op openbare grond zullen dan voor uw rekening zijn. Ook is het uw verantwoordelijkheid om uit te zoeken of er een vergunning verplicht is bij het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare grond in uw gemeente. Vaak heeft u echter geen vergunning nodig. Zodra de afvalcontainer is geplaatst kunt u de afvalcontainer niet meer zelf verplaatsen. U kunt de afvalcontainer een lange tijd laten staan, maar u heeft al voor de eerste 4 weken huur betaald. Na de inbegrepen 4 weken zullen wij dus extra kosten rekenen. Het zal om een paar euro’s per dag gaan.

Een korte uitleg over het laten ophalen of wisselen van de afvalcontainer

Als u de afvalcontainer wilt laten ophalen of wisselen moet u naar onze containerverhuur website. Op onze website staat een formulier. Het is een kort formulier waarop u enkele gegevens moet achterlaten, zoals de datum, het ordernummer, de plaatsingsgegevens en uw emailadres. Na het invullen van het formulier zal onze collega proberen om binnen 48 uur de afvalcontainer voor uw deur te verwijderen. Het is altijd verplicht om het formulier in te leveren. U kunt er dus niet vanuit gaan dat als u het formulier niet invult wij dan automatisch de afvalcontainer komen ophalen na 4 weken. Het kan namelijk zo zijn dat u de afvalcontainer langer dan 4 weken wilt laten staan. Het wisselen van de afvalcontainer kunt u tevens aangeven op onze website, maar niet via het formulier. U zal dan een nieuwe afvalcontainer moeten bestellen. Bij het bestelproces kunt u in het laatste gedeelte aanvinken dat het niet om een nieuwe afvalcontainer gaat, maar om een wissel. Onze collega komt dan op de datum en het tijdsslot aangegeven tijdens het bestelproces de nieuwe afvalcontainer plaatsen en de volle afvalcontainer ophalen.