verhuiscontainer huren

Verhuiscontainer huren?

Dat kan meerdere dingen betekenen… Zo is er namelijk een groot verschil tussen een verhuiscontainer huren voor het opslaan of verplaatsen van uw spullen en een verhuiscontainer huren voor uw (vrijgekomen) afval. Bij een verhuizing komt namelijk veel troep kijken, met name in het geval dat er nog zeer veel verbouwd moet worden in een van de huizen. Beide containers zijn dan ook onmisbaar bij een verhuizing en daarom helpen we u graag op weg bij in ieder geval één van deze twee containersoorten: de afvalcontainers. Als containerspecialist zoeken wij samen met u de container uit die perfect aansluit op uw klus. Meer weten? Lees dan snel verder!

Welke afvalcontainersoorten zijn er?

Bij een verhuiscontainer huren voor uw afval heeft u de keuze uit zes verschillende afzetcontainers: de bouwcontainers, grofvuil containers, puincontainers, houtcontainers, grondcontainers en groencontainers. De keuze voor een containersoort is hierbij afhankelijk van de afvalstroom die u verwacht. Gaat het voornamelijk om meubilair en troep? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met grofvuil en is de grofvuil container voor u de geschikte container. Gaat u flink verbouwen? Dan is de bouwcontainer vaak een uitkomst. Gaat het om een tuinrenovatie? Ga dan voor de tuinafvalcontainer wanneer u veel te maken krijgt met groenafval. In onze webshop vind u in de omschrijving van iedere container een overzichtelijk rijtje met wat er wel én wat er niet in de container mag. Zo kiest u gemakkelijk en snel welke verhuiscontainer huren voor u het meest passend is.

Wat zijn de kosten van een verhuiscontainer huren?

Bij Afvalcontainers Flevoland betaalt u voordelige en transparante all-in tarieven voor een verhuiscontainer huren. De kosten voor het plaatsen van de container, het afvoeren van de container, vier weken containerhuur én eventuele milieutoeslagen zijn al meegenomen in onze prijzen. Oftewel: geen gedoe en geen verrassingen.

Let op: bij het niet volgen van de richtlijnen voor het huren van een afvalcontainer kunnen wel degelijk eventuele toeslagen volgen. Deze gelden wanneer u het afval uit de container meer dan 20 cm boven de rand laat uitsteken én wanneer u ander afval in de container heeft gedeponeerd dan waar de container voor bedoeld is.

Hoe werkt een verhuiscontainer huren?

Alle containers zijn te bestellen via onze webshop. Binnen deze bestelling geeft u direct aan waar en wanneer u de container graag geplaatst wilt hebben. Op deze dag zullen wij de container vervolgens komen plaatsen, waarna u meteen kunt beginnen met het afvoeren van afval in de container. Bent u klaar met de verhuiscontainer huren? Of is de container vol? Maak dan een ophaal afspraak en dan komen wij de container binnen enkele dagen bij u ophalen.

Direct een container bestellen?

Dat kan! Bestel vandaag nog uw container via onze webshop en zo kunnen wij uw container binnen 24 uur nog leveren (op werkdagen)! Een container nodig voor op de langere termijn? Bestel ook dan direct uw container, dan plannen wij de plaatsing alvast in!

Heeft u vragen over een verhuiscontainer huren? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag!